Vystúpte zo šedi a využívajte odznaky aj u vás vo firme

Vystúpte zo šedi a využívajte odznaky aj u vás vo firme

Žijeme v dobe internetovej, kedy sa všetci podnikatelia (malí aj velkí) snažia vyniknúť a presadiť svoju značku. Je potreba byť vidieť, keďže denne sa na nás zo všetkých strán a sociálnych sietí valí množstvo reklám a zaručených produktov či služieb, bez ktorých by náš ďalší život “dozaista stratil zmysel”.

 

Ale ako byť viac vidieť? Ako sa odlíšiť od davu, kedy každý hneď skúša posledné technologické novinky a snaží sa prikloniť algoritmy sociálnych sietí na svoju stranu? Univerzálnu odpoveď nemáme, ale niekoľko nápadov na zlepšováky, alebo skôr odlišováky, prinášame v tomto článku. A ako inak, než všetko točiace sa okolo odznakov.

Prečo odznaky?

Kampane, menovky i darčeky pre členov VIP klubov

Začneme nápadmi, ktoré využije firma ľubovoľného zamerania. Takouto drobnou změnou je napríklad náhrada klasických papierových menoviek so zapínacím špendlíkom za tie odznakové. Napíšte mena všetkých kolegov a nechajte si ich vyraziť na odznaky vo farbách vašej firmy.

Neobmedzujte sa s menovkami len u vás v kanceláriách. Využívajte ich na veľtrhoch, kde vystavujete, na akciách, ktoré poriadate – napríklad Detské dni, stretávanie zákazníkov, atď. Ale minimálne nechajte odznako-vizitku zhotoviť pre pani recepčnú, ktorá víta vašich zákazníkov.

VIP Fankluby, alebo zapálení fanúšikovia, sú nejlepšími zákazníkmi. Môžete pre nich mať špeciálne akcie, vernostné kartičky alebo im na akciách pripraviť zaujímavé odznaky. Zďaleka nezostávajte u ich mien ani firemného loga. Pohrajte sa so slovami VIP na placke a pozvite ich na nejakú predvádzačku.

Aj keď nie ste politická strana, možno vo vašej firme poriadate kampane. Minimálne tie predajné. Tu tiež môžete využiť odznaky ako originálne pútače. Čo tak odznaky Black Friday, ktoré upozorňujú na najväčší zľavový sviatok v obchodoch?!

Ďalšie vychytávky nie len s odznakmi vo firmách

Záverom pre vás máme perličky, pokiaľ je vaša firma zameraná užším smerom, tj. skrášľovací salón či pivovar. Ako už nadpis napovedá, nebudeme sa obmedzovať len na odznaky. V Urob si odznak dokážeme vyrobiť omnoho viac.

Vlastníte kosmetickou firmu či iný beauty salón? Krásnym neotrelým reklamným predmetom vašej firmy sa stanú zrkadielka s vlastným motívom. Nechajte ich pár na stolíku pri časopisoch, čakajúce dámy si ich isto rady rozeberú a poreferujú o vás ďalej.

A čo za nápad máme pre pivnice a pivovary? Otvárač! Čo iné ocenia milovníci zlatého moku?! Opäť sa jedná o skvelý reklamný predmet, ktorý vás môže zviditeľniť a odlíšiť od konkurencie. Naviac je veľmi praktický.

Ktorý z nápadov využijete u vás? Alebo ste prišli ešte na nejaký kreatívnejší?




9. 7. 2021