Rozlúčka so slobodou? Máme pre vás tip na netradičné odznaky

Rozlúčka so slobodou? Máme pre vás tip na netradičné odznaky

Asi sa všetci zhodneme na tom, že svadba je jedným z najkúzelnejších a najočakávanejších momentov v živote každého z nás. Samotnému obradu a svadobnej veselici ale predchádza často tiež rozlúčka. Nech už si zvolíte formu, kedy sa so slobodou lúčia obaja budúci novomanželia dohromady, alebo oddelené rozlúčky ženícha a nevesty, máme pre vás tip na netradičný doplnok, ktorý túto akciu vyladí do dokonalosti.


Dekorácie, doplnok a skvelá pripomienka

Ak ste sa rozhodli osláviť koniec slobody spoločne, určite budete premýšľať, ako deň s priateľmi oživiť a čím ho spríjemniť. Pri príležitosti budúcej svadby existuje nespočetne veľa zábavných spoločenských a svadobných hier, účastníkov môžete motivovať rozdelením na tímy nevesty a ženícha.

Ako na to, ak nechcete kamarátov alebo rodinu „dekorovať“ obyčajnými papierikmi s uzatvárateľnými špendlíkmi alebo lepiacou páskou? Jednou z možných alternatív a zároveň zaujímavou voľbou sú naše odznaky s originálnymi motívmi, ktoré si jednoducho vymyslíte alebo navrhnete presne podľa svojich predstáv.

Odznaky navyše nemusia obsahovať iba strohé pomenovanie tímu nevesty/ženícha, ale môžu takisto slúžiť aj ako menovky alebo originálne pripomienky párty, na ktorú sa jednoducho nezabúda.


Rozlúčka nevesty

Pri zostavovaní programu rozlúčky pre nevestu by ste mali prihliadať nielen k samotnej osobnosti budúcej nevesty, ale tiež k ročnému obdobiu alebo termínu plánovanej svadby. Medzi obľúbené „rozlúčkové aktivity“ patria plavby loďou, wellness, kozmetické a kadernícke procedúry, ale napríklad aj večery v baroch, na diskotékach alebo v divadlách. Ak viete, že nevesta nie je žiadna puritánka, vezmite ju na originálnu pánsku show s vystúpením a striptízom.

A ako vyšperkovať tento párty deň do dokonalosti? Napríklad spomenutým originálnym odznakom z našej výroby. Klasika v podobe „team nevesty“ nenadchne, ale neurazí. Ak ale chcete budúcej neveste darovať naozaj originálny spomienkový predmet, navrhnite si odznak pomocou nášho konfigurátora v jej obľúbených farbách a so zaujímavým obrázkom alebo témou:

Rozlúčka ženícha

Miluje ženích adrenalín? Rýchlu jazdu a zbrane? Alebo si naopak potrpí na kvalitné pitie a dobré jedlo? Aj tu platí, že je potrebné rozlúčku prispôsobiť osobnosti budúceho ženícha, ale takisto jeho záujmom. Vyraziť môžete napríklad na motokáry, paintball, akčnú únikovú hru alebo previezť sa superšportiakom.

Deň môžete zakončiť vo whiskey bare alebo obľúbenej reštaurácii. Ak naplánujete ženícha prekvapiť striptízom, pozor, aby ste ho neuviedli do rozpakov alebo mu predsvadbový čas pekelne neskomplikovali. Ani v tomto prípade nezabudnite viditeľne označiť ženícha a jeho tím. Tu je pár originálnych tipov:

Plánujete rozlúčku so slobodou alebo samotnú svadbu a chcete si u nás nechať vyrobiť originálne odznaky, ktoré sú skvelou pripomienkou, originálnou menovkou a maličkosťou pre budúcich svadobčanov? Navrhnite si ich v našom jednoduchom konfigurátore alebo nás kontaktujte!

 

Zdroj, foto: pixabay.com/abdmmr


12. 4. 2022